Pachet TEI: Detergent Profesional 5 în 1 + Balsam Profesional Formula Luxury +CADOU

98,00 lei

Availability: 95 în stoc
Compare Compare

Descriere

Pachet Promoțional 1 x 3.5L Detergent Profesional 5 în 1 cu aroma de TEI + 1 x 3.5L Balsam Profesional Linden Blossom Super Concentrat Formula Luxury + CADOU Magnețel cu termometru

Profită acum de oferta noastră cu CADOU SURPRIZĂ , ca totul să fie perfect ! Iți oferim posibilitatea de a returna produsele și a primi imediat banii înapoi dacă nu ești mulțumit de calitatea produselor noastre !

Detergent Profesional 5 în 1 Formula Luxury fabricat în România pentru persoanele care apreciază calitatea la superlativ!
Formula detergentului este rezultatul unei lungi perioade de cercetare prin care am utilizat ingrediente de ultimă generație și de cea mai bună calitate. Detergentul de haine este omologat la nivel european iar rezultatele uimitoare pe care le oferă hainelor după spălare l-a făcut extrem de apreciat într-un timp foarte scurt de la lansarea pe piață

Beneficiile pe care la aduce Detergentul Automat Profesional 5 în 1 – Formula Luxury.
• Curăță PERFECT hainele, elimină murdăria și petele chiar și pe cele mai dificile de pe rufele albe.
• Protejează țesătura hainelor împotriva deteriorării.
• Igienizează hainele, elimină bacteriile și resturile de piele moartă din țesătură.
• Protejează hainele împotriva decolorării.
• Protejează mașina de spălat împotriva depunerilor de calcar.
• Potrivit pentru haine albe și haine colorate. Pentru hainele albe se recomandă doar o temperatură mai ridicată de spălare.
• Potrivit pentru spălări manuale și automate.
• Nu conține clor în compoziție !
• Cantitatea de detergent a unui bidon este de 3.5L astfel va fi foarte ușor de manipulat și dozat cu ajutorul capacului dozator.

Am adăugat pentru tine l a acest pachet 1 balsam ambalat în bidoane de 3.5 L Super Parfumat, extrem de puternic și persistent de care te vei îndrăgosti încă de la prima spălare: Linden Blossom (Floare de TEI) – Formula Luxury este un balsam de rufe concentrat care te va încânta cu un parfum ce evocă o zi de vară sub teii înfloriți, cu aromă caldă, solară. Este destul de intens și de durată, cu o ușoară nuanță gurmandă și un fin iz fructat, zaharisit.
Balsamul de rufe Floare de TEI Formula Luxury parfumează la superlativ și catifelează haine iar călcatul lor va deveni mult mai facil.
Turnați 50 de ml de balsam în al treilea compartiment al mașinii de spălat.
Recipientul are 3.5L și asigură 60 de spălări LUXURIANTE.

Balsamul de rufe este produs în România și destinat persoanelor care iubesc calitatea, luxul și rafinamentul. Recomandăm utilizarea balsamului împreuna cu Detergentul Profesional 5 în 1 – Formula Luxury

Informații suplimentare

Greutate 7 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet TEI: Detergent Profesional 5 în 1 + Balsam Profesional Formula Luxury +CADOU”