Pachet 2 x Detergent Profesional 5 în 1 + 2x Parfum Concentrat pentru Haine și Casă – Liliac și Mărgăritar+ CADOU

179,00 lei

Availability: 20 în stoc
Compare Compare

Descriere

Pachet Promoțional 2 x 3.5L Detergent Profesional 5 în 1 + 2 x 300 ml Parfumuri florale mirifice Liliac și Mărgăritar ideale pentru haine și casă + CADOU: Prosop față (diverse culori)!

Profită acum de oferta noastră cu CADOU SURPRIZĂ , ca totul să fie perfect ! Iți oferim posibilitatea de a returna produsele și a primi imediat banii înapoi dacă nu ești mulțumit de calitatea produselor noastre !

Pachetul conține:

2 x 3.5L Detergent Profesional 5 in 1 Formula Luxury fabricat în România pentru persoanele care apreciază calitatea la superlativ!
Formula detergentului este rezultatul unei lungi perioade de cercetare prin care am utilizat ingrediente de ultimă generație și de cea mai bună calitate. Detergentul de haine este omologat la nivel european iar rezultatele uimitoare pe care le oferă hainelor după spălare l-a facut extrem de apreciat într-un timp foarte scurt de la lansarea pe piață

Beneficiile pe care la aduce Detergentul Automat Profesional 5 în 1 – Formula Luxury.
• Curăță PERFECT hainele, elimină murdăria și petele chiar și pe cele mai dificile de pe rufele albe.
• Protejează țesătura hainelor împotriva deteriorării.
• Igienizează hainele, elimină bacteriile și resturile de piele moartă din țesătură.
• Protejează hainele impotriva decolorării.
• Protejează mașina de spălat împotriva depunerilor de calcar.
• Potrivit pentru haine albe și haine colorate. Pentru hainele albe se recomandă doar o temperatură mai ridicată de spălare.
• Potrivit pentru spălări manuale și automate.
• Nu conține clor în compoziție !
• Cantitatea de detergent a unui bidon este de 3.5L astfel va fi foarte ușor de manipulat și dozat.

2XParfum pentru haine și cameră profesional, calitate premium, formulă unică.
Unicitatea parfumurilor de cameră profesionale din colecția VeryFresh constă în capacitatea de a absorbi instant mirosurile care intră în contact cu parfumul. Astfel garantează cel mai confortabil și eficient mod de a scăpa definitiv de mirosurile neplăcute. O singură pulverizare va schimba instant atmosfera din locuința ta !

Parfumuri Ideale pentru Haine
Parfumurile din colecția Very Lux sunt ideale pentru a împrospăta, parfuma și a elimina mirosurile neplăcute din haine. Formula lor inovatoare nu pătează țesătura iar concentrația de parfum va fi simțită chiar și după 72 de ore de la pulverizare.

Mult mai eficient decât un balsam sau parfum de rufe, parfumul profesional VERY LUX garantează un parfum îndelungat în țesătură pe orice tip de material. Totul extrem de comod iar tot ce aveți de făcut este să pulverizați o singură dată la o distanță de aproximativ 25-30 cm pentru ca pufful să acopere cât mai mult obiectul vestimentar dorit.

Fabricat în România la cele mai înalte standarde care garantează calitatea unui produs perfect, conceput pentru a satisface chiar și cele mai exigente așteptări !

● Parfumează instant aerul din cameră cu un parfum plăcut și luxuriant.
● Persistență de lungă durată.
● Elimină rapid mirosurile neplăcute cum ar fi fumul de țigară .
● Ideal pentru bucătărie sau baie.
● Extrem de eficient pentru haine, iar parfumul rămâne multă vreme fără a păta țesătura.
● Recomandat celor care au animale de companie.

În acest pachet îți recomandăm 2 parfumuri florale mirifice ! Liliac și Mărgăritar ! Ideale atât pentru casă cât și pentru haine !
Specificații Parfum de Cameră Profesional cu neutralizator de mirosuri
Cantitate Produs: 300 ml
A se agita înainte de pulverizare.
Termen de Valabilitate: 2 ani
Parfum Certificat de IFRA la nivel european

Informații suplimentare

Greutate 8 kg

1 recenzie pentru Pachet 2 x Detergent Profesional 5 în 1 + 2x Parfum Concentrat pentru Haine și Casă – Liliac și Mărgăritar+ CADOU

  1. 5 din 5

    aura

    Excelente! Detergentul miroase foarte bine iar parfumurile de camera le-am facut cadou soacrei, care adora mirosul de liliac.


Adaugă o recenzie