Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente - Odorizante Auto Personalizate

Din dorinta de a simplifica relatia cu clientii am decis sa facem o pagina pentru a raspunde celor mai dese intrebari pe care le adreseaza clientii. Daca aveti nelamuriri sau alte intrebari va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Pentru demararea discutiilor va rog sa ne contactati telefonic la 0720.286.537 sau prin email la contact@veryfresh.ro

Grafica o realizam gratuit! Dvs. ne trimiteti prin email detaliile pentru realizare (text-imagine ori sugestii), iar noi vom trimite propunerea grafica la care puteti aduce imbunatatiri pana la forma finala.

Nu se adauga nici un cost suplimentar daca doriti fata/verso diferit.

Printam policromie (numar infinit de culori), pretul nu este influentat de culori sau grafica.

Nu se adauga cost suplimentar! Limita de parfumare este de 1 parfum diferit la fiecare 100 de bucati.

Transportul este platit de catre client. Expedierea se face prin Fan Courier.

Expediem mostre gratuite pentru testarea odorizantelor si stabilirea parfumurilor pentru o eventuala comanda, dar dvs trebuie sa platiti transportul mostrelor prin Fan Courier sau le puteti ridica personal din Bucuresti, zona Piata Sudului.

Oferim executie rapida! In medie 3 si 4 zile, pentru un termen exact va rugam sa ne intrebati la momentul respectiv.

Durata de viata a unui odorizant este influentata de mai multi factori, de la modul de utilizare la temperatura. Din punct de vedere calitativ puteti compara odorizantele noastre cu orice odorizant tip carton aflat in magazine, benzinarii, etc. Durata de persistenta a unui odorizant este de aproximativ 10 zile.

Carton stantat, imprimat cu reclama dvs in policromie, legat cu snur elastic, ambalat individual in punguta transparenta. Odorizantele sunt sortate in functie de (grafica, miros) si expediate in cutie de carton.

Plata se face in avans pe baza facturii proforme.

Puteti gasi stantele disponibile pe site-ul nostru – stante pentru odorizante
Cea mai utilizata forma este cea de dreptunghi cu colturi rotunjite de aproximativ 7 x 10 cm, care poate fi pus pe orizontala sau verticala. Pe aceasta forma se pliaza orice tip de afacere.

Suportam costul stantelor pentru comenzi ce depasesc 10.000 buc.Pana la aceasta cantitate costul este suportat de catre client. Pretul final al unei stante poate diferi in functie de complexitate dar incepe cu 250 de euro in formatul nostru de lucru A3. Noi nu producem stante dar putem sa va punem in legatura cu producatorul pentru oferta finala.

Chiar daca sunt vremuri grele pentru economie, cu siguranta investitia in publicitate este absolut benefica pentru orice firma. Cu siguranta nu multi isi permit sa plateasca zeci de mii de euro pentru reclame la tv. Dar cu o investitie mica va veti putea face cunoscut pe piata intarind imaginea unui brand indiferent de domeniul de activitate.

In primul rand rasplatiti fidelitatea clientului dumneavoastra oferindu-i un odorizant cu reclama voastra. Acel client se va bucura de cadoul primit de la dvs. Cu siguranta il va expune la oglinda retrovizoare si va fi mereu la vederea lui cat si a pasageriilor, acestora le va ramane tiparit in minte si vor asocia reclama, grafica si firma cu parfumul.

Datele de contact sunt mari si vizibile, astfel odorizantele nu sunt aruncate sau uitate cum se intampla in cazul flayerelor, brichetelor, pixurilor. Au o intrebuintare utila si nu doar decorativa cum este in cazul magnetilor.

De multe ori se intampla ca un client sa uite sa dea jos odorizantul de la oglinda retrovizoare, chiar daca dupa o perioada de timp acesta numai miroase. Daca clientul dvs nu are masina, cu siguranta il va da unui membru al familiei sau prieten pentru al pune in masina.

Cu siguranta avem cel mai bun raport calitate/pret de pe piata. Avem sute de clienti multumiti, atat in Romania, cat si in UE. Suntem flexibili si incercam mereu sa ne adaptam nevoilor dvs. Avem vasta experienta in fabricarea odorizantelor, folosim parfumuri de calitate prin care va asiguram ca va veti face clientii fericiti, iar acestia cu siguranta cand vor reveni ori va vor ruga sa le dati mai multe odorizante, deoarece nu pot descrie mirosul care le-a placut atat de mult, dar cu siguranta il vor asimila cu firma dumneavoastra!

In cazul comenziilor mari putem negocia pretul.

Pentru comenzi mici va putem acumula lunar comenziile pentru a obtine un pret cat mai bun.

Un odorizant sigilat rezista fara probleme 2 ani de zile fara sa piarda din calitatea parfumului.
Nu este cazul sa va faceti griji ca vor expira inainte sa apucati sa le daruiti clientiilor.

Call Now Button