Pachet Guma Turbo PREMIUM

69,00 lei

Availability: 18 în stoc
Compare Compare

Descriere

Gustul Copilăriei sau parfumul din magazinele Nike și Adidas, cu siguranță cunoști acest parfum celebru ! Este Gumă Turbo, cel mai apreciat și căutat parfum ambiental din România !
Dorești să elimini instant mirosurile neplăcute, să parfumezi casa, mașina și hainele cu acest miros DIVIN ?
Este timpul să alegi produse PREMIUM de calitate superioară!

Pachetul nostru Profesional îți oferă:

– Parfum Concentrat de Cameră 300 ml care Absoarbe Mirosurile Neplăcute
Un parfum ambiental deosebit care se deosebește prin putere și persistență. Cu un singur puff veți parfuma instant încăperea și veți absorbi mirosurile neplăcute, fie că este vorba de fumul de țigară sau mirosul din bucătărie. Poate fi pulverizat și pe haine, formula sa unică nu pătează hainele iar mirosul poate fi simțit în țesătura hainelor chiar și după 72 de ore de la pulverizare.

– Esență Auto 60 ml pe bază de Ulei 100% Concentrată
Perfect pentru mașină ori casă, esența pe bază de ulei 100% concentrată oferă multiple modalități de utilizare. Puteți pulveriza direct pe covoare, tapițerii închise la culoare din material textil, cartonașe absorbante. De asemenea puteți reumple orice tip de odorizant lichid cum ar fi aparate de priză, sticluțe auto cu dop de plută sau puteți adăuga câteva picături în aparate de aroma terapie.

– 2 x Odorizante Auto tip Brăduț
Agățați odorizantul de oglinda autoturismului, în șifonier sau locuință. Prezența acestuia va fi imediat simțită datorită calității PREMIUM. Atunci când cartonul se usucă tot ce aveți de făcut este să aplicați câteva pulverizări din esența concentrată iar acesta va fi ca și nou scos din pungă.

Informații suplimentare

Greutate 0,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Guma Turbo PREMIUM”