Pachet Detergent Profesional 5 în 1 + Balsam Profesional Formula Luxury +CADOU

95,00 lei

Availability: 98 în stoc
Compare Compare

Descriere

Pachet Promoțional 1 x 3.5L Detergent Profesional 5 în 1 + 1 x 3.5L Balsam Profesional Super Concentrat Formula Luxury + CADOU

Profită acum de oferta noastră cu CADOU SURPRIZĂ , ca totul să fie perfect ! Iți oferim posibilitatea de a returna produsele și a primi imediat banii înapoi dacă nu ești mulțumit de calitatea produselor noastre !

Detergent Profesional 5 in 1 Formula Luxury fabricat în România pentru persoanele care apreciază calitatea la superlativ!
Formula detergentului este rezultatul unei lungi perioade de cercetare prin care am utilizat ingrediente de ultimă generație și de cea mai bună calitate. Detergentul de haine este omologat la nivel european iar rezultatele uimitoare pe care le oferă hainelor după spălare l-a facut extrem de apreciat într-un timp foarte scurt de la lansarea pe piață

Beneficiile pe care la aduce Detergentul Automat Profesional 5 în 1 – Formula Luxury.
• Curăță PERFECT hainele, elimină murdăria și petele chiar și pe cele mai dificile de pe rufele albe.
• Protejează țesătura hainelor împotriva deteriorării.
• Igienizează hainele, elimină bacteriile și resturile de piele moartă din țesătură.
• Protejează hainele împotriva decolorării.
• Protejează mașina de spălat împotriva depunerilor de calcar.
• Potrivit pentru haine albe și haine colorate. Pentru hainele albe se recomandă doar o temperatură mai ridicată de spălare.
• Potrivit pentru spălări manuale și automate.
• Nu conține clor în compoziție !
• Cantitatea de detergent a unui bidon este de 3.5L astfel va fi foarte ușor de manipulat și dozat.

Am ales pentru tine 1 balsam ambalat in bidoane de 3.5 L Super Parfumat extrem de puternic și persistent de care te vei îndrăgosti încă de la prima spălare !

Laguna Breeze – Formula Luxury este un balsam de rufe concentrat care te va încânta cu un miros superb de flori și fructe exotice care te vor introduce instant într-o stare de relaxare precum o plimbare de seara într-o mirifică insulă tropicală.
Notele acestui parfum mirific conțin: mărgăritar, patchouli, iasomie, ambră, mosc, mandarin.
Balsamul de rufe Laguna Breeze Formula Luxury parfumează la superlativ și catifelează haine iar călcatul lor va deveni mult mai facil.
Turnați 50 de ml de balsam în al treilea compartiment al mașinii de spălat.
Recipientul are 3.5L și asigură 60 de spălări LUXURIANTE.

Balsamul de rufe este produs în România și destinat persoanelor care iubesc calitatea, luxul și rafinamentul. Recomandăm utilizarea balsamului împreuna cu Detergentul Profesional 5 în 1 – Formula Luxury

Informații suplimentare

Greutate 14,5 kg

1 recenzie pentru Pachet Detergent Profesional 5 în 1 + Balsam Profesional Formula Luxury +CADOU

  1. 5 din 5

    aura

    Combinatia perfecta pentru rufe. Detergentul spala mai bine decat multe pe care le-am testat iar balsamul miroase divin.


Adaugă o recenzie