Pachet Odorizante Profesionale + CADOU

165,00 lei

Availability: 20 în stoc
Compare Compare

Descriere

Setul cuprinde: 4 Parfumuri de cameră Profesionale la alegere cu neutralizator de mirosuri neplăcute x 300 ml fiecare + 4 Esențe concentrate pe bază de ulei x 60 ml fiecare + 8 Odorizante Profesionale + CADOU: Prosop față (diverse culori)

Parfumuri de Cameră – Formulă unică, calitate PREMIUM

Unicitatea parfumurilor de cameră profesionale din colecția Very Lux constă în formula specială care absoarbe și neutralizează mirosurile care intră în contact cu parfumul astfel îți garantează cel mai eficient și confortabil mod de a scăpa de orice mirosuri neplăcute dar în același timp vei odoriza încăperea cu un parfum luxuriant și foarte persistent. O singură pulverizare va face diferența și vei schimba instant mirosul din locuința ta !

Parfumuri Ideale pentru Haine

Parfumurile din colecția Very Lux sunt ideale pentru a împrospăta, parfuma și a elimina mirosurile neplăcute din haine. Formula lor inovatoare nu pătează țesătura iar concentrația de parfum va fi simțită chiar și după 72 de ore de la pulverizare.

Esențe Concentrate pe bază de Ulei

Esența de parfum super concentrată este un produs de TOP conceput pentru a satisface și cele mai exigente pretenții. Acesta GARANTEAZĂ un miros deosebit, persistent și rafinat în mașina sau locuința dvs.

Dupa uscarea odorizantelor le puteți reîmprospăta în permanență cu 2-3 pulverizări. Pulverizați pe covorasele din mașină, covoarele din casă ori materiale inchise la culoare.
Compoziția de parfum poate fi folosită la bețisoare Red Difusser, aparate de priză, sticlute cu dop de plută, aroma terapie, aparate tip airbowl, umidificatoare, etc.

Parfumul Ideal pentru mașină !

Cu esențele concentrate pe bază de ulei vei avea asigurat parfumul perfect pentru mașina ta ! Compoziția lor specială va persista multă vreme în autoturism și vei avea în permanență posibilitatea să alegi intensitatea parfumului în funcție de câte pulverizări vei aplica !

Parfum de cameră cu neutralizator de mirosuri:
Cantitate Produs: 300 ml
A se agita înainte de pulverizare.
Termen de Valabilitate: 2 ani

Esență concentrată pe bază de ulei

Cantitate Produs: 60 ml
Termen de Valabilitate: 2 ani

Odorizante Auto Profesionale
Cantitate Produs: 10 gr
Termen de Valabilitate: 2 ani

Toate produsele sunt certificate IFRA la nivel european

Informații suplimentare

Greutate 1,8 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Odorizante Profesionale + CADOU”