Pachet Frezie: Detergent Profesional 5 în 1 + Balsam Profesional Formula Luxury +CADOU

98,00 lei

Availability: 97 în stoc
Compare Compare

Descriere

Pachet Promoțional 1 x 3.5L Detergent Profesional cu aroma de FREZIE 5 în 1 + 1 x 3.5L Balsam Profesional Super Concentrat FREZIE Formula Luxury + CADOU Magnețel cu termometru

Profită acum de oferta noastră cu CADOU SURPRIZĂ , ca totul să fie perfect ! Iți oferim posibilitatea de a returna produsele și a primi imediat banii înapoi dacă nu ești mulțumit de calitatea produselor noastre !

Detergent Profesional 5 in 1 Formula Luxury fabricat în România pentru persoanele care apreciază calitatea la superlativ!
Formula detergentului este rezultatul unei lungi perioade de cercetare prin care am utilizat ingrediente de ultimă generație și de cea mai bună calitate. Detergentul de haine este omologat la nivel european iar rezultatele uimitoare pe care le oferă hainelor după spălare l-a facut extrem de apreciat într-un timp foarte scurt de la lansarea pe piață

Beneficiile pe care la aduce Detergentul Automat Profesional 5 în 1 – Formula Luxury.
• Curăță PERFECT hainele, elimină murdăria și petele chiar și pe cele mai dificile de pe rufele albe.
• Protejează țesătura hainelor împotriva deteriorării.
• Igienizează hainele, elimină bacteriile și resturile de piele moartă din țesătură.
• Protejează hainele împotriva decolorării.
• Protejează mașina de spălat împotriva depunerilor de calcar.
• Potrivit pentru haine albe și haine colorate. Pentru hainele albe se recomandă doar o temperatură mai ridicată de spălare.
• Potrivit pentru spălări manuale și automate.
• Nu conține clor în compoziție !
• Cantitatea de detergent a unui bidon este de 3.5L astfel va fi foarte ușor de manipulat și dozat.

Am ales pentru tine 1 balsam ambalat in bidoane de 3.5 L Super Parfumat extrem de puternic și persistent de care te vei îndrăgosti încă de la prima spălare !

Freesia Spring – Formula Luxury este un balsam de rufe concentrat care iți cuprinde simțurile și evocă imagini ale unui buchet de frezie proaspăt cules, sentimente de fericire și atmosfera primelor zile de primăvară. Așa miroase Freesia Spring. Frumos și totodată revigorant, floral, verde, aerisit. Se pot simți nuanțe lemnoase, picante și pudrate, iar alteori note de citrice și fructe de pădure. Cristalin, elegant și feminin, acest parfum se joacă cu imaginația ta. Vei fi surprinsă de cât de mult persistă pe haine și cât de bine te vei simți purtându-le.

Balsamul de rufe Freesia Spring Formula Luxury parfumează la superlativ și catifelează hainele iar călcatul lor va deveni mult mai facil.
A se amesteca înainte de folosire.
Turnați 50 de ml de balsam în al treilea compartiment al mașinii de spălat.
Recipientul are 3.5L și asigură 60 de spălări LUXURIANTE.

Balsamul de rufe este produs în România și destinat persoanelor care iubesc calitatea, luxul și rafinamentul. Recomandăm utilizarea balsamului împreuna cu Detergentul Profesional 5 în 1 – Formula Luxury

Informații suplimentare

Greutate 14,5 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Pachet Frezie: Detergent Profesional 5 în 1 + Balsam Profesional Formula Luxury +CADOU”