Freesia Spring – Balsam De Rufe Profesional – Formula Luxury

53,00 lei

Availability: 36 în stoc
Compare Compare

Descriere

Freesia Spring (Frezie) – Formula Luxury este un balsam de rufe concentrat LUXURIANT sofisticat care te va încănta prin eleganță și rafinament iar hainele tale vor mirosi divin eliberând senzualitate la fiecare adiere.
Îți cuprinde simțurile și evocă imagini ale unui buchet de frezie proaspăt cules, sentimente de fericire și atmosfera primelor zile de primăvară. Așa miroase Freesia Spring. Frumos și totodată revigorant, floral, verde, aerisit. Se pot simți nuanțe lemnoase, picante și pudrate, iar alteori note de citrice și fructe de pădure. Cristalin, elegant și feminin, acest parfum se joacă cu imaginația ta. Vei fi surprinsă de cât de mult persistă pe haine și cât de bine te vei simți purtându-le.
Balsamul de rufe Freesia Spring Formula Luxury parfumează la superlativ și catifelează hainele iar călcatul lor va deveni mult mai facil.
Turnați 50 de ml de balsam în al treilea compartiment al mașinii de spălat.
Recipientul are 3.5L și asigură 60 de spălări LUXURIANTE.
Balsamul de rufe este produs în România și destinat persoanelor care iubesc calitatea, luxul și rafinamentul. Recomandăm utilizarea balsamului împreuna cu Detergentul Profesional 5 în 1 – Formula Luxury, FREZIA aroma.

Informații suplimentare

Greutate 3,65 kg

Recenzii

Nu există recenzii până acum.


Fii primul care adaugi o recenzie la „Freesia Spring – Balsam De Rufe Profesional – Formula Luxury”